A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: ub

Filename: core/fonksiyon_helper.php

Line Number: 516

Backtrace:

File: /eski-data/trendmakinacom/public_html/application/helpers/core/fonksiyon_helper.php
Line: 516
Function: _error_handler

File: /eski-data/trendmakinacom/public_html/application/core/MY_Controller.php
Line: 106
Function: findBrowser

File: /eski-data/trendmakinacom/public_html/application/controllers/Web.php
Line: 9
Function: __construct

File: /eski-data/trendmakinacom/public_html/index.php
Line: 315
Function: require_once

Maksimum Temizlik için Hijyenik Bariyerli Yıkama Makineleri » Trend Makina

Maksimum Temizlik için Hijyenik Bariyerli Yıkama Makineleri

  • 30 Aralık 2020

Maksimum Temizlik için Hijyenik Bariyerli Yıkama Makineleri

Salgına karşı mücadele etmek için Trend Makine, hastanelerde maksimum hijyen için çözümler sunar

  

Hava, tükürük, kan ve diğer yollarla bulaşan virüsler ve bakteriler. Tıbbi kumaşlar, doktor üniformaları, cerrahi kumaşlar ve bulaşıcı koğuş kumaşları zararlı virüsler taşıyabilir. Kapsamlı temizlik enfeksiyon riskini ortadan kaldırabilir ve çapraz kontaminasyonu önleyebilir.

Bariyerli Yıkama Makineleri

Bariyerli Yıkama Makineleri kavramı, zararlı mikroorganizmanın ve çapraz kontaminasyonun yayılmasını önlemek için, iki bölge arasında herhangi bir fiziksel temas veya tekstil temasını önlemek için kirli bölgeyi temiz bölgeden ayırmak amacıyle bir bariyer oluşturmaktır. Sadece çamaşırhane bölümünde değil, kirli yataktan temiz yatağa bütünsel bir yaklaşım sağlar. Tekstillerin taşınması ve depolanması, hastalar ve tıbbi çalışanlar tarafından kullanılan tekstillerin temiz, hijyenik ve steril olmasını sağlamak için sıkı bir şekilde kontrol edilmelidir.

 

Çamaşırhane işleminin her aşamasında, bariyerli yıkama makinelerinin kullanımı maksimum hijyen sağlar; hastane personeli ve hastalar için de güvenlik koruması sağlar. Fiziksel bariyer ile bakteri ve virüsün yayılmasını önlemek ve virüsü yüksek sıcaklıkta devre dışı bırakmak, sağlık endüstrisinde kanıtlanmış bir çamaşırhane çözümüdür.

 

Gerçek zamanlı izleme ve izlenebilir yüksek sıcaklık dezenfeksiyon fonksiyonu

Üç çeşit yüksek sıcaklık dezenfeksiyonu standardı vardır: bir dakika için 93℃, üç dakika için 71℃ ve on dakika için 65℃.

Trend Makine Bariyerli Yıkama Makineleri, üç standardın gereksinimlerini karşılar. Tam bir dezenfeksiyon sağlamak ve çapraz kontaminasyonu önlemek için üç özelliğe sahiptir:

  • Yıkama sürecini ve süresini kontrol etmek, yasal hijyen standartları ile uyumu sağlamak için standart prosedürler sağlamak;
  • Yıkama işlemini etkin bir şekilde izlemek için gerçek zamanlı izleme sağlamak ve belirtilen temizleme adımlarını atlamaktan kaçınmak;
  • Yıkama işlemi izleme raporunu sağlayın, tüm yüksek sıcaklık dezenfeksiyon prosedürlerini geriye dönük olarak kontrol edin ve dezenfeksiyonun belirtilen sıcaklık ve zamana göre yapılıp yapılmadığını tekrar teyit edin.

HACCP: RABC standardına uygun

HACCP gıda ve sağlıkta güvenlik tehlikesi riskini azaltmak için uluslararası kabul görmüş bir sistemdir, RABC çamaşırhane endüstrisine eşdeğerdir. Birçok durumda, kirli tekstiller veya giysiler mikrobiyal hasara ve gıda ve ilaçlarda çapraz kontaminasyona neden olabilir. Her ikisi de çamaşırhane ve giysilerin mikrobiyal hasara ve gıda ve sağlık hizmetlerinde çapraz kontaminasyona neden olmamasını sağlamak için el ele çalışırlar.

Maksimum hijyeni garanti etmek için, doğru yıkama makinelerini seçmek ve çamaşırhane işlemindeki mikrobiyal, kimyasal ve fiziksel tehlikelerin güvenli bir şekilde kontrol edilmesini sağlamak önemlidir.